Gość pawel555 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam Dosc czesto korzystam z sieci p2p (glownie torrent i eMule) i od znajomego dowiedzialem sie ze dobrze jest uzywac PeerGuardiana do filtrowania ip. Wiec sciagnalem ten program i skonfigurowalem wg wskazowek znajomego. Otoz pojawia sie bardzo duzo zablokowanych adresow. M.in komenda miejska policji w olsztynie i lasku. Czy powinno mnie to niepokoic tzn. czy to sa proby namierzania czy po prostu panowie z koendy tez bawia sie sieciami p2p? Czy tan program rzeczywiscie uniemozliwia tym adresom dostep do mojego kompa. Prosze nie pisac odp w stylu ze juz maja na mnie nakaz. Ja traktuje ta sprawe powanie poniewaz w mojej miejscowosci kilku kumpli ma juz zarekwirowane kompy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 spox nie ciagnij "darmochy" i dadza tobie zyc a PG sie przydaje nie tylko jak uzywasz P2P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...