dinx Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu mam problem z moim pudełkiem. Miałem kilka dziwnych błędów, m.in. Kernel Stack Inpage Error, system ma problem z napędami. Poza tym, przepinanie listw zasilających właściwie nie powinno być problemem a u mnie nie chodzi to tak jak trzeba. Czasem nie chodzi wcale. Mam prośbę, możecie rzucić okiem na te wartości (odczyt z AIDY) i powiedzieć, czy widzicie w nich coś podejrzanego? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Wartości napięć: Napięcie rdzenia procesora 1.97 V Napięcie pomocnicze procesora 3.14 V +3.3 V 3.02 V +5 V 5.03 V +12 V 2.05 V +5 V podczas wstrzymania pracy 4.32 V VBAT baterii CMOS 2.86 V Debug Info 7B C4 BD BB 20 00 00 02 FF 3E FF F0 (01) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 TUTAJ znajdziesz odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinx Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 TUTAJ znajdziesz odpowiedz. sorry, ale jestem w tych sprawach kompletnym laikiem i nic dla mnie z tego nie wynika :((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 sorry, ale jestem w tych sprawach kompletnym laikiem i nic dla mnie z tego nie wynika :((((( To słabo czytałeś, widziałeś to: załączyłem program everest/sisoft sandra/mbm i omało co nie spadłem ze stołka, napięcia wychodzą parenaście procent ponad normę, co robić ? po pierwsze spytaj się mamy czy Cię kocha, a potem weź patelke i walnij się w łep, napięć nie mierzy się programami, tylko miernikiem, właśnie do tego on służy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...