jacusix Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Dostałem dysk od kolegi który poprzednio upuścił i po podłączeniu do kompa pokazuje tylko jedna partycje 30Gb po wejściu na którą system pyta się czy swormatować partycje... Z tego co wiem uprzednio były 3 partycje. W jaki sposób moge odzyskać dane znajdujące się na tym dysku?? Czytałem że pomóć mi może partition recovery floppy.Ściągnołem go i jak tylko jutro wstane zaczne się nim bawić. Co możecie mi jeszcze powiedzieć o tym dysku po oględzinach S.M.A.R.-tu?? Edytowane 25 Lutego 2006 przez jacusix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusix Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Pobawiłem się troszke i odzyskałem pierwszą partycje programem test disk. Gdy chciałem odzyskać drugą partycje pojawił się problem...mianowicie dysk wykrywa jako 31 Gb... a nie 70 kilka... Czy ten błąd jest związany z mbr-em??Czy wiecie jak rozwiązać tem problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusix Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 juz sobie poradzilem z tym . dysk śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...