mihalo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam, mój administrator ograniczył wielkośc jednego pliku uploadowanego na hosting poprzez http do 10mb. Ja chciałbym uploadowac pliki 100MB i nie jestem w stanie. Czy istnieje jakaś aplikacja która mogłaby jakoś w tym pomóc? Nie mam cierpliwości dzielić pliku na 10 części i wysyłać każda z osobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 moze ftp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no właśnie jak to zrobić aby uploadowac przez ftp? bo właśnie ftp nie jest ograniczane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jezeli jest dostep przez ftp ( nie musi byc ) to jakis klient ( albo menedzer plikow jak total commander-ma juz klienta ) i login, pass i jedziesz mozesz tez z konsoli, ale duzo pisania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no ale jak to zrobić w przypadku www.wyslijto.pl lub www2.uploadready.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Możesz podzielić Total Commanderem albo poprostu spakować i podzielić WinRAR'em ;) Jedyne co Ci zostaje, to rozmowa z Adminem lub zabawa... :) @avecezary Nie zrozumiałeś problemu kolegi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...