L!z@rD Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Mam BOXowy coolerek Intela,dołączany do P4 3GHZ (Taki wysoki Radiator i wiartak).Procek ma w "stresie;temp ok50Cdo 60C nawet na początku miał 35 :/.mam zamiar troche po OCować,Jaki poleciacie Cooler pod LGA775.Myslałem nad Pentagramem NXC-100 Cu,albo nad ZALMAN CPNS 7000B Cu.Co radzicie Piszcie :D Edytowane 25 Lutego 2006 przez L!z@rD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebill Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam ja polecam Zalmana CPNS7000B Cu jest poprostu zajeb.... . Chłodzi nie tylko procka ale i kompnenty płyty (kondensatory, chipset etc.)Miałem wcześniej TT Silient Tower 102 (wentyl strasznie głośny) oraz Arctic fan Pro/non pro (oba całkiem spoko za te pieniądze) ale Zalman je wymiata. P.S. Poczytaj sobie tematy forum i napewno coś znajdziesz dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 L!z@rD olej tego zalmana :) i dołóż do Thermaltake Big Typhoon, a jak nie masz funduszy to kup ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 No wygląda ładnie tylko ze jest wieelki i pod 939 ciekawe czy sie zmiesci pod zasiłką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22940 moze to plus jakas dobra pasta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...