witek150 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Brac ta plyte czy tez kupic na innym chipsecie?? moze ktos ma ta plyte i mi powie jak sie sprawuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Brac ta plyte czy tez kupic na innym chipsecie?? moze ktos ma ta plyte i mi powie jak sie sprawuje ??było poszukać NF4 nie nadaje sie do intela !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek150 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 :D hehe masz jakies stare informacje bo juz jest ten chipstet pod intela prosze dla ciebie specjalnie link PROSZE i co jakos dziwne ze jest pod LGA775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 :D hehe masz jakies stare informacje bo juz jest ten chipstet pod intela prosze dla ciebie specjalnie link PROSZE i co jakos dziwne ze jest pod LGA775 :lol: czy ja napisałem że nie ma, ja napisałem że sie nie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek150 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 kurde do juz sam nie wiem :mur: ale maja lepsza wydajnosc od tego chipsetu intela i maja SLi moze jednak bedzie sie nadawala sam juz nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) kurde do juz sam nie wiem :mur: ale maja lepsza wydajnosc od tego chipsetu intela i maja SLi moze jednak bedzie sie nadawala sam juz nie wiemJak planujesz SLi to nie masz wyboru, ale jak dwie grafy Cię nie interesują to bierz mobo na Intelu. Ja bym tak zrobił, kierując się swoim przekonaniem o wyższości Intela w kwestii jakości. Dosyć mam denerwowania (żeby nie powiedzieć wk******a) w życiu i zrezygnowałbym z tych paru punktów wydajności na rzecz bezproblemowej pracy. Edytowane 26 Lutego 2006 przez FLITH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...