RONIN3579 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam! Szukałem w google i nic! Nie potrafie znaleść sterów Kalba USB Siemens`a C65 i CX65. Prosze pomóżie!! pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Z tego co pamietam to bezposrednio do kabla nie ma sterownikow. Musisz sciagnac Mobile Phone Tools (czy jakos podobnie) ze strony Siemensa dla telefonow typu C65/CX65, zainstalowac i po restarcie komputera (niekonieczny, ale co ci tam szkodzi) podlaczyc kabel do portu USB po czym podlaczyc telefon do kabla. System powinien znalezc nowe urzadzenie/urzadzenia wraz ze sterownikami, a jesli pojawilo by sie okno z pytaniem o ich lokalizacje to zaznacz, zeby system sam ich sobie poszukal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Niom na stronie Siemensa nie znalazłem ale znalazłem takie coś: http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Siemens/ Tylko mi chodzi o to żeby zdjęcia i piosenki wgrywać, a ten program jest do SMS`ów itp... itd... Ściągłem jush 4 programy do USB tego telefonu ale ŻADEN nie dziala :/ Jeden to się nawet zainstalował :banana: tylko potem pisze, że nie jest kompatybilny z XP czy jakoś tak ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) mam s65 :) trzeba zainstalowa MPM (mobile fone menager) ze strnki siemensa :) potem podłaczamy kabel i auto szukanie sterów :) :) na codzień lepszy jest SiMoCo :) szybciej chodzi :) Edytowane 26 Lutego 2006 przez Chemik89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Slabo w takim razie szukales, bo na stronie Siemensa/BENQ mozna to znalezc: http://download.benqmobile.com/repository/...40.43_pl-PL.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Niom... chciałem to ściągnąć i jak ściągałem (DAP`em) to trzeba było podać Nazwe Użytkownika i Hasło ze strony Siemensa więc podałem i tak dokładnie co 2 sekundy... I NIC!!!!! :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...