Skocz do zawartości
RONIN3579

Sterowniki Kabla Usb Do Siemens`a

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co pamietam to bezposrednio do kabla nie ma sterownikow. Musisz sciagnac Mobile Phone Tools (czy jakos podobnie) ze strony Siemensa dla telefonow typu C65/CX65, zainstalowac i po restarcie komputera (niekonieczny, ale co ci tam szkodzi) podlaczyc kabel do portu USB po czym podlaczyc telefon do kabla. System powinien znalezc nowe urzadzenie/urzadzenia wraz ze sterownikami, a jesli pojawilo by sie okno z pytaniem o ich lokalizacje to zaznacz, zeby system sam ich sobie poszukal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niom na stronie Siemensa nie znalazłem ale znalazłem takie coś: http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Siemens/

Tylko mi chodzi o to żeby zdjęcia i piosenki wgrywać, a ten program jest do SMS`ów itp... itd...

Ściągłem jush 4 programy do USB tego telefonu ale ŻADEN nie dziala :/ Jeden to się nawet zainstalował :banana: tylko potem pisze, że nie jest kompatybilny z XP czy jakoś tak ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Chemik89

mam s65 :)

trzeba zainstalowa MPM (mobile fone menager) ze strnki siemensa :)

potem podłaczamy kabel i auto szukanie sterów :)

:)

na codzień lepszy jest SiMoCo :) szybciej chodzi :)

Edytowane przez Chemik89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi