DarkDog Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Muszę się dowiedzieć czy model GA-7VAX ma możliwość zmiany mnożnika w biosie. Poza tym mam pytanie czy lepiej kupic GA-7VAX (440zł) i firmowe pamieci (np.Kingstone 256MB- 363zł) czy płytę ASUS'a A7V8X (500zł) ale oszczędzić na pamięciach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 miszczu, ja mam tą płytę .... ale ciekaw jestem jak czują się ci którzy jej NIE mają i czytają to raz jeszcze ...... NIE 7vax - OK a DOKŁADNE odpowiedzi - http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 masz zworki na plycie tzn nie zworki a switche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 7vax jest super, ale jak chcesz ja kupic , lepiej zaopatrz sie w dobre chlodzenie, najlepiej dopasowane do procka;) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 i bardzo dobre pamięci - bo jak masz procka unlocked to nic nie stoi na przeszkodzie żeby walnąć FSB195 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ..najlepiej w jednym ukladzie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Do zmiany mnożnika na MOBO masz Switch'e i lepiej kup GA-7VAX i firmwe pamiątki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jestem za - patrz podpis - i wszystko jasne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...