wojtek4994 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Mam taki problem: mam muzę w jakimś dziwnym formacie mpc, Winamp normalnie to odtwarza, bo zainstalowałem wtyczkę. Ale chcę wypalić to jako audio CD, a Nero nie rozpoznaje tego formatu! Co mam zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 np. sciagnac do nero odpowiedniego plugina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Dla nero 6, wypakuj do katalogu plugins. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ok, dzięki za rady już sobie ściągnąłem wtyczkę :) qrcze zastanawiałem się czy do Nero też będzie taka wtyczka ale że nie wpadłem żeby od razu takiej poszukać :D Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...