Kml Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Miałem wentyl na proca Jamicon 790bp i na nim 8000obr i kupe hałasu kumpel z bloku ma taki sam wentyl i 3500obr . On chce podkręcać a ja chce cichej pracy także przed chwilą zamieniliśmy sie na wentyle no i co??? GÓWNO ja mam teraz 3500obr ale taki sam hałas :-( i taką samą temp :!: 43'C przy obrotach 2x niższych Co JEST :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jak na mój gust wcześniej Ci czujnik zle działał , mi kiedyś na superorbie pokazywał 15k obrotów na minute . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jak na mój gust wcześniej Ci czujnik zle działał , mi kiedyś na superorbie pokazywał 15k obrotów na minute . Nic, tylko na tym dysk zrobić :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Cholera dzięki za zmiane nazwy postu wrrrr :evil: wrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...