ra-v Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Mam problem z javascript. Otóż znalazłem w necie gotową funkcję onmouseclick, jednak mi ona nie działa. Czy ktoś mógłby mi pokazać jak ma być to napisane ? Obrazek mam w tym samym folderze co plik index.htm. Chodzi mi o to żeby normalnie był wyświetlany jakiś obrazek, i po najechaniu myszką zmieniał sie na inny. Bede wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mejs Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Nie znam się na Javascript ale onmouseclick to chyba po "kliknięciu" Myszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) http://www.w3schools.com/jsref/jsref_onmouseover.asp zapoznaj sie z działaniem EVENTSów na tej stronie... a to o co Ty pytasz to się nazywa efekt rollover... Edytowane 26 Lutego 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...