ra-v Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam Mam takie problem, otóz po zrobieniu tabelki z 2 wierszami, wstawiam rysunki, i chce żeby one sie łączyły, ustawiłem border na 0 i niby jest wszystko dobrze a jednak w explorerze jest odstęp. PS. stronę robiłem w dreamweaverze. Pozdrawiam i prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) niejestem pewien.. ale ja mam w kodzie mojej stronki takie cuś... <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> przy Twozreinu stron polecam tą stronkę... http://www.w3schools.com/default.asp no i pamiętaj, że mimo wszelkich standardów.. w IE ZAWSZE strona bedzie wyglądać inaczej... i trzeba stosowac różne sztuczki żeby uzyskać ten sam efekt na wszystkich przeglądarkach. Po prostu IEplorer to jest najgorszy chłam jaki widziałem w życiu (poszukaj w goglach testu Acdi2) co ja się namęczyłem żeby moja stornka wygladała w IE tak samo jak w FireFoxie :D Edytowane 26 Lutego 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...