Xanagaz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam, Szukanie zacznąłem od fraz "usługę" oraz "zamknąć" i nie znalazłem odpowiedzi. Nie mam pomysłu jak szukać inaczej więc zakładam nowy temat. Czy można uruchomić program tak, aby nie można go było zamknąć i nic w nim zmieniać? Z tym zmienianiem tak do końca nie jest, aby nic nie można było robić. Chodzi o to, aby osoby uprawnione mogły sobie w programie grzebać (konkretnie chodzi o klienta BT i ograniczenia w szybkości pobierania przez niego danych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam, Szukanie zacznąłem od fraz "usługę" oraz "zamknąć" i nie znalazłem odpowiedzi. Nie mam pomysłu jak szukać inaczej więc zakładam nowy temat. Czy można uruchomić program tak, aby nie można go było zamknąć i nic w nim zmieniać? Z tym zmienianiem tak do końca nie jest, aby nic nie można było robić. Chodzi o to, aby osoby uprawnione mogły sobie w programie grzebać (konkretnie chodzi o klienta BT i ograniczenia w szybkości pobierania przez niego danych). możesz zarejestrować program jako usługę "sc create" (nie działa z wszystkimi programami) i w zakładce odzyskiwanie ustawić za pierwszym i drugim razem ponowne uruchomienie usługi a za trzecim restart systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...