Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Siema.... jaka grafike polecacie kupic za 500 zl?? musi mi jeszcze zostac ze 150 zl na 256 ramu :) sdramu :) Ja proponuje: GAINWARD GeForce3 PowerPack!!! Ti/450 TV 256 sdram 133 noname nie wiecie za ile mozna teraz kupic ta grafike na WGK ?? moj kolega byl w sobote i zobaczyl ze grafiki potanialy nawet o 70 zl.. ale nie spojrzal na tego gainwarda.... aha... jeszcze che sprzedac ta swoja tnt2... wiec licze moze nawet na te 700 zl :) THX za pomoc :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Za GF3Ti200 gainward'a 480zł. Cena z niedzieli :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Za GF3Ti200 gainward'a 480zł. Cena z niedzieli :).ok :) a sdram 256 (133)?? pewnie kolo 150?? :) to sie tak bardzo nie wacha :) z tego co wiem :) pomiedzy WGK a sklepami online :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jak dasz rade to wez firmowy ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bierz ATI 9000 PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bierz ATI 9000 PRO Popieram karta lebsza i nowocześniejsza niż Ti200 kup od gigabyte a co do ramu to kup Kingston 256MB PC-150+ razem wyjdzie troche ponad 650 zł coś około 680zł a o 30zł to chyba niechodzi co nie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Najlepszym wyborem do 500 zł bedzie IMHO ten sprzęt.. i powinno Ci starczyć na pamięci Kingstona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 osobiscie nie ciagnie mnie do radkow... mialem do czynienia z nimi u kolegow... ktorzy sie na nie skarzyli... dlatego jakos tak mi sie odechcialo radeonow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no i zapomnialem dodac najwazniejszego... chce wziac ta karte ze wzgledu na mozliwosci overclockerskie (jakie piekne slowo :lol: ) ti200@ti500 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ... Ja proponuje: GAINWARD GeForce3 PowerPack!!! Ti/450 TV ... w Ultramedia za 470zl brutto jak zamawiasz netem a odbierasz osobiscie na miejscu mam takie "cus" od tygodnia - za nim wrzucilem do kompa przerobilem na Quadro, niedlugo pozbywam sie filtrow - ale musze poczekac z miech czy nie jakas feralna sztuka mialem brac R8500LE od Herca - ale z 2 powodow go nie wzialem: - przyklejony cooler (brak otworkow na "inszy") - RAM po obu stronach laminatu - na Gainwardzie po 1 - wydam mniej kasy na nowe radiatory (a wlasciwie juz wydalem - jak ktos czyta moje posty to wie na jakie/jaki) i moge zakladac tak duze jakie chce bo nie beda haczyc z RAMem w MoBo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ... Ja proponuje: GAINWARD GeForce3 PowerPack!!! Ti/450 TV ... w Ultramedia za 470zl brutto jak zamawiasz netem a odbierasz osobiscie na miejscu mam takie "cus" od tygodnia - za nim wrzucilem do kompa przerobilem na Quadro, niedlugo pozbywam sie filtrow - ale musze poczekac z miech czy nie jakas feralna sztuka mialem brac R8500LE od Herca - ale z 2 powodow go nie wzialem: - przyklejony cooler (brak otworkow na "inszy") - RAM po obu stronach laminatu - na Gainwardzie po 1 - wydam mniej kasy na nowe radiatory (a wlasciwie juz wydalem - jak ktos czyta moje posty to wie na jakie/jaki) i moge zakladac tak duze jakie chce bo nie beda haczyc z RAMem w MoBo 8) jakos tez wole nvidie. roznice w wydajnosci sa glownie w benchmarkach, jakosc obrazu to mzonki, a przynajmniej wiem, ze bedzie dzialalo na pewno ze wszystkim. I mozecie mi mowic, ze to glupoty, ale mi nvidia wystarczy do szczescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ...jakos tez wole nvidie...a ja wole jak kogos ******** (samocenzura jakby co) :lol: jak napisalem bralem to co bardziej funkcjionalne pod katem modyfikacji - gdybym byl zwyklym userem to bez wachania wzialbym tego Herca 8500LE benchmarki mnie nie kreca - za slaba reszta sprzetu, gram coraz mniej, jakosc obrazu po usunieciu filtrow bedzie porownywalna, niby te kolory po przerobce na Quadro pewnie ladniejsze (nie moge porownac przed i po bo jak pisalem od razu polaczylem odpowiednie piny do Quadro), i zeby z tym Gainwardem nie bylo tak latwo (na Quadro) to pewnie mialbym tego Herca itd, itp jedynie TV-out nie bede mogl poprawic na tym GF3 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ...jakos tez wole nvidie...a ja wole jak kogos ******** (samocenzura jakby co) :lol: ... :lol: o tym mowie. drobne rzeczy, za ktore wole karty nie-ati. masz jakis link do opisu przerobki na quadro? te ktore znalazlem sa cieniutkie... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ...jakos tez wole nvidie...a ja wole jak kogos ******** (samocenzura jakby co) :lol: ... :lol: o tym mowie. drobne rzeczy, za ktore wole karty nie-ati. masz jakis link do opisu przerobki na quadro? te ktore znalazlem sa cieniutkie... chyba nie zrozumiales - to o czym pisalem niema z kompami nic wspolnego (reszty trzeba sie domyslic) a co do Quadro to tu jest najwieksza baza jaka udalo mi sie kiedys znlalezc http://www.tweakup.dk/HTML/trinfortrin/qs.htm a jakby co to tu kosmiczny sposob (nie dzialaja odnosniki do obrazkow) http://www.tweakhardware.com/guide/quadro-switch/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...