dawi Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Jestem w trakcie kompletowania sprzętu i docelowo będzie on się składał z sempron 939 + lekkie OC, gf 6600gt, 2 X 512 ram, soundblaster live24bit/audigy se, płyta gigabyte nf9/msi neo4f/asus a8n5x, 2 napędy, 2 dyski tzn. nowy sata2+ stary ata + standardowe peryferia. Budżet mam zamknięty więc w grę wchodzi maksymalnie 100zł (dobrze gdyby było mniej). Zastanawiam się nad modecom feel 350/400 lub mocniejszym i droższym trochę modelem MC-350ATX 2.0 PFC. Poczytałem trochę forum i właściwie nie spotkałem się z opiniami na temat zasilaczy i-box - czy ktoś miał z nimi do czynienia? W ostateczności wchodzi w grę fortron ale w sklepach jest raczej niedostępny a w allegro nie mam zbytniej możliwości się bawić (no chyba że sprzedadzą mi go w sklepie który sprzedaje je na allegro - udało się komuś tak?). Hałas nie jest tak ważny ale już odkurzaczy przecież nie produkują a te modele strasznie głośne pewnie nie są. Proszę o poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Fortron 400wat. I-Box shit!! Edytowane 26 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...