tasso Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 No właśnie mam ECSa K7VTA3 V2.0A i podkręciłem procka athlona xp 1700 na 1800 i chce jeszcze więcej wycisnąć bo mam dobre zasilanie i chłodzenie ale bios mnie ogranicza. Zatem chce wiedzieć czy po sflashowaniu mego biosa (Awarda) płytka nadal będzie działać. Prosze o pomoc z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Jezeli bios wgra sie jak trzeba i nie wylaczy sie np. zasilanie do tego wgrasz odpowiedni bios to tak ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasso Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Mam plik k7vta320a.zip a w środku k3v220a.bin czy to dobry bios ? I jeszcze sły szałem ze podczas flashowania trzeba mieć wyaczone inne sprzęty telewizor, radio prawda ? Edytowane 27 Lutego 2006 przez tasso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...