stratuss Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Otoz mialem ostatnio problemy z grafa w grach. Zmniejszylem napiecie i taktowanie i wszystko chodzi ok. Wydaje mi sie iz to kwestia malej mocy mojego zasilacza i dlatego moja karta sie krzaczy w grach -> VPU Recover resetuje sterownik ekranowy :/ Dla mojego obecnego configu (nizej) jaki najlepiej wybrac zasliacz za max 150 zł ? Czy ten fortron bedzie dobrym wyborem ? http://www.allegro.pl/item87940605_fortron...od_freego_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziu Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Nie zawracja sobie głowy tym Fortron'em. :wink: Podam Ci trzy rozwiązania: - oszczędnościowy (zasilacze używane) - Fortron FSP350-60THA-P za ok. 80zł lub FSP350-60MDN za ok. 60zł (oczywiście na Allegro) - oszczednościowy (nowy zasilacz) - ModeCom MC-350ATX 2.0 za ok. 100zł - Huntkey HK-350AP za ok. 170zł (warto dołożyć :wink: ) Edytowane 28 Lutego 2006 przez Koziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 raczej już te fortrony, Huntkeya już nigdzie nie znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratuss Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Nie zawracja sobie głowy tym Fortron'em. :wink: Podam Ci trzy rozwiązania: - oszczędnościowy (zasilacze używane) - Fortron FSP350-60THA-P za ok. 80zł lub FSP350-60MDN za ok. 60zł (oczywiście na Allegro) - oszczednościowy (nowy zasilacz) - ModeCom MC-350ATX 2.0 za ok. 100zł - Huntkey HK-350AP za ok. 170zł (warto dołożyć :wink: ) A ten fortron sie nie nadaje ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziu Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) A ten fortron sie nie nadaje ? :wink:Fortron FSP400-60PFN jest dobry do kompa, w którym procek zasilany jest z linii 5V. W Twoim przypadku tak nie jest (procek jest zasilany z linii 12V), więc lepszym wyborem są Fortron'y, o których pisałem wcześniej. B) Edytowane 1 Marca 2006 przez Koziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...