dymy Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ..mam taki problem z tym ukladem ze od jakiegos czasu po krotkiej lub dluzszej chwili monitor przechodzi w standby i po resecie slychac tylko krotkie piski (bez konca). jak zrobie reset biosu to wstanie ale za chwilke znow. pod buda siedzi Riva Vanta-LT 16MB 256MB SDRAM PC133 dysk Quantum Fireball 4.2 GB ATA66 SB128 i to tyle. calosc kula na 200W AT i jest dobrze schlodzona coolerem z durona 1.2. karte graficzna jush wykluczylem. co to moze byc? bo to na pewno sprawa sprzetowa poniewaz zdarzylo sie jush tak ze wszedlem do biosu postalo na chwilke i dup. plz pomozcie znalezc jakas przyczyne bo to komus pod choinke zlepilem, pochodzilo 2 tygodnie i zdechlo. teraz stoi u mnie 2 tydzien a ten ktos mi glowe myje. HELP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ..cholera widze ze zero pomyslow. szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Sprawdz po kolei wszystko, obstawiam pamieci albo MOBO :) Masz najnowszy bios wgrany ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Sprawdz po kolei wszystko, obstawiam pamieci albo MOBO :) Masz najnowszy bios wgrany ?yes sir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...