bzykofm Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Planuję wynianę obudowy na Chieftec Dragon BT. Pytanko:Który zasilacz jest lepszy?Lepiej kupić budę bez zasiłki i przełożyć mój czy brać z zasilaczem? :huh: Dzięki!! Edytowane 28 Lutego 2006 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam! Planuję wynianę obudowy na Chieftec Dragon BT. Pytanko:Który zasilacz jest lepszy?Lepiej kupić budę bez zasiłki i przełożyć mój czy brać z zasilaczem? :huh: Dzięki!! smialo brac z zasilka mam chieftec 400w i jestem bardzo zadowolony cichy stabilny i wydajny mocna linia 12v w przeciwienstwie do 360df i 420df Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Jezeli masz Neoteca to nie ma sensu kupowac budy z zasilka o podobnej klasie. Po co bawic sie w uplynnianie Neoteca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...