Skocz do zawartości
ndx

Brac blok SWIFTECH ??

Rekomendowane odpowiedzi

uppsss no faktycznie powiedzialem na polskie to wychodzi jakies 140zł  mozna kupic lepsze cos w polsce za te pieniadze moze tu u nas kupie i ktos mi wysle ??

w polsce to jakies 200 zl :D a nie 140, a za 200 zeta ani u Mate ani u innych nie ma blokow.

BTW super sklep ze sprzetem do tuningu kompa, :( WHY nie ma takich w Polsce :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dolar ok 4 pln czyli 50x4=200, no chyba ze dolar nagle spadl ponizej 3 pln a ja to przegapilem :lol:

chyba przega[ilas tam sa ceny w dolarach kanadyjskich :) i ja mnoze raz 3 bo tzrba tax dodac a po przemnozeniu przez trzy wychodzi z tax :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ndx, w sumie / wbrew pozorom fajnie że ten temeat poruszyłeś ...

bo jeszcze nie widzialem / czytałem wypowiedzi lokalnych guru na temat bloczkow tego typu ..... wiec ja tyz ciekaw jestem

btw: aczkolwiek dla mnie 140 PLN za taki blok to chyba duzo ... ale to oczywiście cena anodyzowanego aluminium i lśniących króćców - kup, potestuj, to kto wie ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm dlamnie to tez nie malo i niechce utopic zmienielm kompa i bym go chcial jakos chlodzic :-)  i czekam na wieceje opini moze nzacie jescze jakeis firmy robiac bloczki zachodnie prosil bym o linki :D

Pytanie jest ile kasy chcesz na blok przeznaczyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maze3 i TC-4  bys za to dostal, atlantisa to zalezy od celnikow.

maze3

atlantis

TC-4

jak te bloki sa w usa to wysla do znajomego a on wysle jako normlana poczaka pozniej :) thx za pomoc tera ztylko odlozyc jeden dzien pracy na blok :?

maze3 i TC-4 sa w stanach, atlantis w UK. Tak wiec z 2 pierwszych lepiej TC-4, ale rozejrzyj sie jeszcze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaczalem polowac na tego swiftecha (mcw5000P) 53 USA$ + przesylka.

Nie jest drogi w porownaniu do atlantisa, za ktorego chca okolo 85euro (albo 83 dolary amerykanskie, 340zl) + przesylka ze 100zl.

Teraz szukam jakiegos dystrybutra w unii europejskiej na swiftecha ktory mi to wysle.

No chyba ze ktos poleci mi cos innego,ale zeby bylo do kupienia w UE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może w niedalekiej przyszłości ktoś wpadnie na taki genialny pomysł i założy taki sklep

ja mam sklepik mow co chcesz placisz i wyslam ci z ca :) mial byc sklpeik na stronei normalnie ale skrypt sie wysypuje i nikt nie m czasu zrobic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi