ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 moge za 50 dyszek kupic bolczek taki Swiftech MCW372-B Water Block interesuje mnie on bo jest tani a inych pozatym nie widzialem dobrze dostepnych ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bierz go.........za taka kase ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bierz go.........za taka kase ... poczekam an wiecej opini bo nie wiem co on jest wart :D mzoe blok od matea ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jesli mozesz kupic taki bloczek za 50 zeta to bierz.. co sie ogladasz, tanio to jest jak za swifka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mozesz takie cudenko zalatwic?? masz jakias specyfikacje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mhhhhhhhh tak za "50 dyszek" ale zapomniales dodac ze $$$ :D tutaj jest sklep z tym blokiem i jest za "50" $$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 uppsss no faktycznie powiedzialem na polskie to wychodzi jakies 140zł mozna kupic lepsze cos w polsce za te pieniadze moze tu u nas kupie i ktos mi wysle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 NA polskie to wychodzi ponad 200 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 uppsss no faktycznie powiedzialem na polskie to wychodzi jakies 140zł mozna kupic lepsze cos w polsce za te pieniadze moze tu u nas kupie i ktos mi wysle ??w polsce to jakies 200 zl :D a nie 140, a za 200 zeta ani u Mate ani u innych nie ma blokow. BTW super sklep ze sprzetem do tuningu kompa, :( WHY nie ma takich w Polsce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 chlopaki liczyc nie umiecie ?? soryy ze tak piszeee !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 dolar ok 4 pln czyli 50x4=200, no chyba ze dolar nagle spadl ponizej 3 pln a ja to przegapilem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 dolar ok 4 pln czyli 50x4=200, no chyba ze dolar nagle spadl ponizej 3 pln a ja to przegapilem :lol: chyba przega[ilas tam sa ceny w dolarach kanadyjskich :) i ja mnoze raz 3 bo tzrba tax dodac a po przemnozeniu przez trzy wychodzi z tax :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Chyba ze tak, dolar to dla mnie USD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 to a dlamnie CAD hmm oplaca sie czy nie moze tez ktos chce taki kupie cos lepszego w polsce ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zakladam,ze blok jest frezowany. Jezeli tak to nie kupisz u nas takiego wogole, a cena tez nie jest wygorowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 hmm nie wiem czy frezowanya el zaraz poszukam :) i powiem na forum ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Biore blok taki jak jest na ftokach czy jest ok za taka kase ? bedzie troszke droszy bo to inny model tamteog nei znalazlem fotke w srodku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ndx, w sumie / wbrew pozorom fajnie że ten temeat poruszyłeś ... bo jeszcze nie widzialem / czytałem wypowiedzi lokalnych guru na temat bloczkow tego typu ..... wiec ja tyz ciekaw jestem btw: aczkolwiek dla mnie 140 PLN za taki blok to chyba duzo ... ale to oczywiście cena anodyzowanego aluminium i lśniących króćców - kup, potestuj, to kto wie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 hmm dlamnie to tez nie malo i niechce utopic zmienielm kompa i bym go chcial jakos chlodzic :-) i czekam na wieceje opini moze nzacie jescze jakeis firmy robiac bloczki zachodnie prosil bym o linki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 hmm dlamnie to tez nie malo i niechce utopic zmienielm kompa i bym go chcial jakos chlodzic :-) i czekam na wieceje opini moze nzacie jescze jakeis firmy robiac bloczki zachodnie prosil bym o linki :D Pytanie jest ile kasy chcesz na blok przeznaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 100 dolarow czyli jakies 300zł! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 maze3 i TC-4 bys za to dostal, atlantisa to zalezy od celnikow. maze3 atlantis TC-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 maze3 i TC-4 bys za to dostal, atlantisa to zalezy od celnikow. maze3 atlantis TC-4 jak te bloki sa w usa to wysla do znajomego a on wysle jako normlana poczaka pozniej :) thx za pomoc tera ztylko odlozyc jeden dzien pracy na blok :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 maze3 i TC-4 bys za to dostal, atlantisa to zalezy od celnikow. maze3 atlantis TC-4 jak te bloki sa w usa to wysla do znajomego a on wysle jako normlana poczaka pozniej :) thx za pomoc tera ztylko odlozyc jeden dzien pracy na blok :? maze3 i TC-4 sa w stanach, atlantis w UK. Tak wiec z 2 pierwszych lepiej TC-4, ale rozejrzyj sie jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja zaczalem polowac na tego swiftecha (mcw5000P) 53 USA$ + przesylka. Nie jest drogi w porownaniu do atlantisa, za ktorego chca okolo 85euro (albo 83 dolary amerykanskie, 340zl) + przesylka ze 100zl. Teraz szukam jakiegos dystrybutra w unii europejskiej na swiftecha ktory mi to wysle. No chyba ze ktos poleci mi cos innego,ale zeby bylo do kupienia w UE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 czy są w polsce sklepy typu www.bigfootcomputers.com ? jakies profesjonalne z WC, podkładkami FUNCA lub EVERGLIDE-a, i O/c bajerami bo ja znam tylko 4max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 czy są w polsce sklepy typu www.bigfootcomputers.com ? jakies profesjonalne z WC, podkładkami FUNCA lub EVERGLIDE-a, i O/c bajerami bo ja znam tylko 4max chyba nie ma trzeba by otworzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 może w niedalekiej przyszłości ktoś wpadnie na taki genialny pomysł i założy taki sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 może w niedalekiej przyszłości ktoś wpadnie na taki genialny pomysł i założy taki sklep ja mam sklepik mow co chcesz placisz i wyslam ci z ca :) mial byc sklpeik na stronei normalnie ale skrypt sie wysypuje i nikt nie m czasu zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 moge za 50 dyszek kupic bolczek taki Swiftech MCW372-B Water Block interesuje mnie on bo jest tani a inych pozatym nie widzialem dobrze dostepnych ! SIEMKA A gdzie mozna kupic taki blok i jaka jest jego cena?Moznq go kupic w polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...