@ndrew Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 No właśnie..... I jeden i drugi jeszcze "świerzutki"..... Pytanie do ekspertów: w który lepiej zainwestować?. Proszę o krótkie uzasadnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 No właśnie..... I jeden i drugi jeszcze "świerzutki"..... Pytanie do ekspertów: w który lepiej zainwestować?. Proszę o krótkie uzasadnienie. hehe sam mam dylemat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 ja wybrałem neca.....tylko czekam aż dotrze do pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Teraz na mva "wrze" temat o Necu Multisync 20 Wgx2. Warto zajrzeć. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferges Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Ja wybiorę raczej Fujitsu Siemens 20 S20-1, bo jest ciut tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ndrew Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) No i już zamówiony w sirius.pl . F-S S 20-1. :) Edytowane 5 Marca 2006 przez @ndrew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...