wojtek4994 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam! Właśnie skończyłem grać w Mafię, wiem że to nie najnowsza gierka ale super mi sie podoba. Nie orientuje się za bardzo w grach (szczególnie w nowych), a chciałbym sobie pograć w jakąś podobną grę. Znacie coś takiego? Wiecie, chodzi o postrzelanie, ale połączone z jazdą autem i myśleniem, jakieś różnorodne misje itp. :) Powiedzcie w co mam teraz grać :D z góry dzieki i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam! Właśnie skończyłem grać w Mafię, wiem że to nie najnowsza gierka ale super mi sie podoba. Nie orientuje się za bardzo w grach (szczególnie w nowych), a chciałbym sobie pograć w jakąś podobną grę. Znacie coś takiego? Wiecie, chodzi o postrzelanie, ale połączone z jazdą autem i myśleniem, jakieś różnorodne misje itp. :) Powiedzcie w co mam teraz grać :D z góry dzieki i pozdroPoczekaj do połowy marca na "Gotfather"---coś w stylu mafii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 "Gotfather" Moze i "Mial ojca" ale to byl Ojciec Chrzestny, a wiec "Godfather". Z podobnych? Cala seria GTA, poczawszy od GTA:3, poprzez Vice City na San Andreas skonczywszy. Jesli jestes kamikadze mozesz sprobowac tez Driv3ra. Ale tego nie mozna polecac ;) Na PC to chyba wsio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Polecam zapoznać się z tematami przed stworzeniem własnego jakże oryginalnego , w każdym pełno screenów i wypowiedzi poszczególnych użytkowników o ich odczuciach na pewno znajdziesz coś dla Siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...