ZIBI_PL Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 czy mozliwe jest takie ustawienie firefoxa aby na pasku zadan zamiast pisac mi Mozill Firefox podawalo nazwe strony ? Jakos majac 10 stron otwartch strasznie sie gubi wszystko i meczy przelaczanie i szukanie odpowiedniej. w IE 6 bylo tak jak powinno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) a nie możesz używać TAB MIXa? i zakładek? Ja mam zawsze uruchomionego 1 firefoxa, średnio po 10 zakładek otwartych (oszczędność ramu, miejsca na pulpicie, na pasku zadań, dużo większa ergonomia użytkowania, przełączanie pomiędzy zakładkamiza pomocą mouse gesturów.. same plusy ). Czemu ludzie lubią sie tak męczyć skoro sa tak znakomite udogodnieniea... Edytowane 1 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Zgadzam się z PelzaKiem, przeglądanie w panelach jest znacznie wygodniejsze niż osobne okna. Wracając do tematu - Sprawdziłem na koncie administratora (profil bez rozszerzeń) i też podaje nazwę strony. BTW ZIBI_PL - na sieciowym jest przyklejony topic o FF. Edytowane 2 Marca 2006 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...