Masło Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no tak rozumiem cie ale mam pozwolenie to raz nawet na amunicje ostra a wszystko przez to ze koles napadl na mnie z bronia w reku na mcdrive i chcial mnie wyciagnac z auta (widoczne na zdjeciu) .Na szczescie mialem zapalony silnik oblalem kolesia cola :twisted: i depnolem tak ze dym poszedl koles byl zdezorientowany a policja zlapala go po 15 minutach (debil sobie nawet twarzy nie zakryl ) i rejestracji w samochodzie nie zmienil :P .Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no tak rozumiem cie ale mam pozwolenie to raz nawet na amunicje ostra a wszystko przez to ze koles napadl na mnie z bronia w reku na mcdrive i chcial mnie wyciagnac z auta (widoczne na zdjeciu) .Na szczescie mialem zapalony silnik oblalem kolesia cola :twisted: i depnolem tak ze dym poszedl koles byl zdezorientowany a policja zlapala go po 15 minutach (debil sobie nawet twarzy nie zakryl ) i rejestracji w samochodzie nie zmienil :P .Pozdrawiamjakby przy okazii wpadl pod pociag to dostal by ze 2 nagrody darwina 8O :twisted: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 najlepiej nosic cos w rodzaju kastetu(bardzo popularne jest uzywanie takich malych okralgych kranikow) lub ewentualnie palke/sprezyne. Kurek dobra sprawa ,ale zalatwilem sobie teraz gazuche i nie ma mocnych odrazu <span style="color:red;">[ciach!]</span>ja jak widza co wyciagam :PJak ostrro to na maxa... w takim razie proponuje nosić magnuma, albo jeździć czołgiem :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 fajne potestuje na sistrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 o bez kitu :D ciekawe tylko czy ten dzieciak tak sie smial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Na walki uliczne to najlepszy jest: Lowkick wew(czyli w wewnetrzna strone uda - sprobojcie tam jest najtrudniej napiac ), no i na morde ale tylko z laczka piesci=zdarte pięści. Gdy zwątpi najlepiej go jeszce wytlumaczyc lokciem w poloaczenie szyii i ramion lub w twarz. Gdy ,,pan'' wazy powyzej 80 kg MataLeo czyli duszenie krzyzowe(BBJ)- jednak Tai-Boxing r0x:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A ja używam jednej metody : sprint (przspieszenie to mam jak startujacy F-16) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 mozna wykonac mega błyskawiczy cios z zaskoczenia w nos poczym szybko uciekac, nikt z rozwalonym nosem cie niezłapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Qwa ale mu w kły wycioł....:):)0 hehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ten kinder niezle oberwal) A mnie jeszcze nigdy nie napadli(lepeij nie zapeszac:) )A zreszta w mojej wsi to sam potulne baranki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 no zajebiste, a walce ulicznej to cios w splot sloneczny jest the best - zatyka na 30 sekund kazdego, no chyba ze jest przygotowany na ten cios o zacisnie miesnie brzucha. jakby to nie wyszlo to trzeba precyzyjnie wycelowac w brode - to powala kazdego i nie jest w stanie sie przygotowac na to, ale tak trafic to naprawde sztuka.Heh splot słoneczny raczej nie jest pokryty jakimiś wielkimi mięśniami. To punkt minimalnie poniżej mosta jeśli dobrz pamiętam... ale faktycznie, cos to musi być POTĘŻNY i jeszcze trafić...heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 jakikolwiek cioz z obrotu to pewna zmierc, tak samo ciosy seirpowe. Napierdalac nalezy porstymi ciosami we wrazliwy punkty jak oczy, nos, krtan,jadra i stawy ;)Popieam, backfist znany z filmów jest naprawdę skuteczny... poza tym tak jak kolega pisał ataki na wrażliwe miejsca... Np. można dość skutecznie delikwenta załatwić (niestety na dobre) ciosem w kość nosową (nasada) zaraz pod czołem... jeśli ktoś widział tzw. okularki to wie o czym mówię. Cios wyjątkowo niebezpieczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śp_brat Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Buahaha , ten gosciu to tekena by sie nadawal ... A co do tego ze w polsce mozna dostac wpi3rdole za darmo to jusz trzeba sie nauczyc jakiejs sztuki walki ,przypakowac troche albo po prostu trzymac sie od takich spraw z daleka ... Jesli jusz dojdzie do czegos takiego to trzapiepsznoc kogos i w nogi !!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie widze nic smiesznego w tym ze ten malolat mial taka przygode ... dobrze ze ten gosc nie mial zadnych ciezkawych butow np z kolcami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 buahahahahahaha biedny dzieciak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 nie widze nic smiesznego w tym ze ten malolat mial taka przygode ... dobrze ze ten gosc nie mial zadnych ciezkawych butow np z kolcamiCzyzby znany mi kolega Graham 8O (bo ja juz nie wiem kto jest kto z tego calego zamieszania ) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...