pdrobny Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mam problem, nie mogęwyłączyć kompa z pozimu windows. Po zamknięciu systemu (lub hibernacji czy stanu uśpienia) windows przygotowuje system do zamknięcia i jest lipa, komp się wiesza. Czy to wina systemu? (mam mlłodzszego brata co lubi kombinować) Czy może coś ze sprzętem? dzięki za odp. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 sprobuj najnowszego service packa wrzucic, powinno pomóc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Miałem to samo ale postąpiłem znacznie radykalniej. FORMAT C: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zainstaluj łatkę naprawiającą błąd związany z zamykaniem windy. Sam ją mam zinstalowaną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...