sebas999 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Chciałbym znaleźć najlepsze stery do tej dźwiękówki. Zainstalowałem pakiet sterowników z orginalnej płytki ale potem zaktualizowałem ze stronki creativa najnowsze drivery tylko, że po tej operacji znikneła mi zakładka "Audio console" a przy ponownej próbie jej zainstalowania wyskakuje błąd. Czy ktoś wie może dlaczego??? I jeszcze jedna sprawa widziałem u kumpla, który ma bodajże Audigy LS podobną zakładkę tylko on tam mógł dodatkowo zmieniać ustawienie dźwięku na 24 bity. Czy Audigy 4 standardowo ustawione jest juz na 24 bity??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 najlepsze sterowniki to KX'y...pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 tak standardowo jest 24 bit ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...