Gość majkel84 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Serwis NGOHG zmodyfikował oficjalne sterowniki do płyt głównych AsRocka opartych o chipsety ULi tak, aby umożliwiały one pracę tandemu SLI nawet na płytach głównych z chipsetami tego nieudostępniającymi... więcej tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 czyli co mogę do swojej płyty wsadzić np karte z 2 gpu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20693 zainstalować sterowniki i wsio śmiga? :D dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 chyba nie bo te syfne 2gpu od gigabyta podczebuje ichniej plyty... tak mi sie zdaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik9000 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 chyba nie bo te syfne 2gpu od gigabyta podczebuje ichniej plyty... tak mi sie zdaje :)chyba nie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 to bylo wiecej nizeli pewne, ta zagrywka ze starami dala jedynie tyle, ze postraszyli noobków, mysle jednak, ze jak kogos stac na 2 karty to ma zapewne dfi, albo plyte tego pokroju, ale i tak dobrze zawsze wiekszy wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...