BodzioPL Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam! Mam pytanko odnosnie doboru sprzetu (router z AP) do podzielenia lacza radiowego. Interesuje mnie jakis niedrogi (do 400zl) routerek, ktory potrafilby podzielic lacze wifi (11 mbit) od ISP pomiedzy moje 2 kompy. Jeden z nich moge podlaczyc skretka, drugi niestety tylko droga radiowa, ale na mala odleglosc i z dobra widocznoscia, wiec pociagnie. Nie chcialbym dzielic lacza internetowego przez jeden z komputerow, interesuje mnie tylko rozwiazanie z routerem, ktory by rozdzielal sygnal od dostawcy. Czy jakis niedrogi sprzet potrafilby cos takiego?? Szukalem juz na kilku innych forach, niestety nigdzie nie potrafili mi pomoc. Z gory dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 To powinno być dla ciebie odpowiednie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://allegro.pl/item88230637_ovislink_wl...oap_xtreme.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...