Skocz do zawartości
hardwin

Win 2003 Serwer Enterprise

Rekomendowane odpowiedzi

witam

ostatnio zainspirowal mnie jakis artykul o tym systemie, o jego super wlasciwosciach jako zwykly DESKTOP

wiec postanowilem go przerobic na wersje XP podobna, zeby gry chodzily itp

wszystko bylo cacy do momentu kiedy nagle zaczal sie dziwnie zachowywac

blue screeny, przy uruchamianiu jakies bledy

wkleje cos z Event Viewer

Faulting application q2ace.exe, version 0.0.0.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x00000000.

albo

Faulting application quake3.exe, version 0.0.0.0, faulting module quake3.exe, version 0.0.0.0, fault address 0x0009c0be.

i

The A plus C Agent Manager service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s).

ogolnie wyglada to tak ze dziala niby wszystko ok, tylko odpale czasem cos co obciazy system i restart, wczesniej blue screen

albo wywala do windowsa

ktos mi powie ze zasilacz, napiecia itp. Procek przestalem podrecac , nadal to samo

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale mimo wszystko nie podales jaki to zasilacz... a po nazwach plikow widac ze q3 robi problemy

zasilacz to modecom 300W

problem w tym ze wszystko dzialalo OK!!!

tylko od jakiegos czasu cos sie wali

nie tylko q3, takze q2, czasem wywali mi inna gra. no masakra coraz wiecej problemów

juz nie podkrecam procka, wszystko fabrycznie, nadal kupa

zastanawiam sie czy np. plyta glowna sie nie wali

mojemu asusowi zasze kondensatory piszczaly i zasntan.sie czy to moze nie miec wplywu

no chyba ze cos innego pada a ja nie wiem co

bledy 0x0000 cos tam...czytalem o tym, niby przerwania, ale przerwania sa ok! poza tym nie mam nic praktycznie podlaczone, zadnych kart dodatkowych, tylko grafa i to co zintegrowane pw dodatku kupe rzeczy wylaczylemw biosie]

aha...temat topica powinienem zmienic, bo to samo mam na winXP!!!!

mam dwa systemy

co to do cholery sie dzieje???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilacz to modecom 300W

problem w tym ze wszystko dzialalo OK!!!

tylko od jakiegos czasu cos sie wali

nie tylko q3, takze q2, czasem wywali mi inna gra. no masakra coraz wiecej problemów

juz nie podkrecam procka, wszystko fabrycznie, nadal kupa

zastanawiam sie czy np. plyta glowna sie nie wali

mojemu asusowi zasze kondensatory piszczaly i zasntan.sie czy to moze nie miec wplywu

no chyba ze cos innego pada a ja nie wiem co

bledy 0x0000 cos tam...czytalem o tym, niby przerwania, ale przerwania sa ok! poza tym nie mam nic praktycznie podlaczone, zadnych kart dodatkowych, tylko grafa i to co zintegrowane pw dodatku kupe rzeczy wylaczylemw biosie]

aha...temat topica powinienem zmienic, bo to samo mam na winXP!!!!

mam dwa systemy

co to do cholery sie dzieje???

pobierz program prime95 i memtest 86+ i najpierw zrób test domyślny prime95 prze 2-3 godziny, jak będzie błąd to odpal memtest-a i jak tam również będzie błąd to masz problem sprzętowy

jak nie to pomyślimy dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pobierz program prime95 i memtest 86+ i najpierw zrób test domyślny prime95 prze 2-3 godziny, jak będzie błąd to odpal memtest-a i jak tam również będzie błąd to masz problem sprzętowy

jak nie to pomyślimy dalej

memtest pomyślnie, prime95 nie mialem czasu na 2-3 godz. dawac. ale godzine spokojnie idzie bez problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi