forumowicz Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Witam Czy są jakieś proste sposoby (czytajcie: nie wymagające specjalistycznego oprogramowania) do odzyskania przypadkowo usuniętego folderu 2,5 Gigowego z muzyką mp3?? Folder został usunięty poprzez nacisnięcie skrótu shift+del (pominięcie kosza) a potem szybkie naciśnięcie ENTERA... :/ System to Winda xp pro sp2 Z góry dzięki i pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2006 przez forumowicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Ja znam tylko jeden sposob :) wymagajacy specjalistycznego oprogramowania :) Easy Recovery Pro. Program jest banalny w obsludze, i mi pomogl odzyskac ok 20GB danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczu Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Poleciłbym również spróbować "Recover My Files "sam go używałem .Tylko ,że potrzebny cukierek by uzyskał wpełni sprawność.Ale tego w necie dość sporo ,nie powinno byc problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 ja uzywam filerecovery... darmowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...