Ozzy_diamond Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Właśnie, która wersja ma łożysko olejowe J czy L :?: Wiem, że było już to wałkowane :oops: , ale nie mogę znaleźć a jutro kupuję maxtorka. Czy rodzaj łożyska ma wpływ na wydajność :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 L to olej J to zwykle zobacz przedostatnia litere w nazwie dysku ale L u nas nie dostaniesz, szukalem tydzien temu, jak znajdziesz masz oja osobista nagrode piwna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 L to olej J to zwykle zobacz przedostatnia litere w nazwie dysku ale L u nas nie dostaniesz, szukalem tydzien temu, jak znajdziesz masz oja osobista nagrode piwna :) To gdzie idą maxtorki z łożyskami olejowymi, do Afganistanu :?: :lol: Co do nagrody-trzymam za słowo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 o qwa to z wawy do olsztyn atroszke jest :D (przegrany przyjezdza do wygranego tak ? :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 HEHE to ja chce nagrode!! Kupiłem ten dysk dokładnie Maxtor 7200 rpm ATA 133 D740X-6L za 350zł! Jakies dwa tyg temu. Jak ktos chce to moge dac namiary gdzie to dostac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 ja tez bez problemu dostalem 6L... pronox wroclaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Ja tez kupilem maxtorka L Można je dostac na gieldzie komputerowej w wawie 80GB -500-550 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 ale czy ja powiedzialem ze nie postawie tego browaru?:), jak ktos wpadnie to bardzo chetnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Holman masz pecha bo wiekszosc z wawy jest :P. Jak cos to bede pamietal :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...