Raveq Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 hey mam problem z klawiatura samsunga http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1897 w sumie wszystko ladnie dziala i jest ok ale denerwoje mnie to ze opcja klawiszy do przelaczania muzy dziala tylko z programem z pakietu od klawy a nie z Winampem... jezeli ktos wie gdzie mozna sciagnac nowy program do tej klawy albo np zna jakie parametry nalezy dodac do lokalizacji winampa zeby przelaczalo do nastepnej piosenki itp to bede bardzo wdzieczny...pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jest taki zestaw malych programikow, ktore sie zwa Winamp Control Executable. Są ta pliki exe ktore powoduja przelaczenie/zatrzymanie odtwarzanie piosenki. Wystarczy po prostu jako komende podac sciezke do konkretnego pliku. Ewentualnie mozesz tez uzyc programu Girder (ja tak zrobilem w swojej e5) ale to juz troche wyzsza szkola jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...