Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z trzaskami w głośnikach z-5500 czy ktoś wie jak go rozwiązać. W momencie kiedy lodówka się włącza i kiedy zapalam światło strzela w głosnikach. Uważam, że jest to ogromna wada tego zestawu logitech się nie popisał THX a tu trzask za trzaskiem, kto im dał ten certyfikat. Zaznaczam że mam nową instalację w domu i bezpieczniki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo!! wiec nie jestes sam.. tak samo z lodowka.. tez strzela i to glosno... ale od wczoraj mam inny problem jeszcze lepszy od poprzedniego.. glosniki nie chca mi sie wogole wlaczyc po podlaczeniu do gniazdka jakiego kolwiek gniazdka.. tak jakby nie bylo zasilania..... pomozcie.. co mam robic ??????????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

moje też trzaskają:-( podobno logitech coś zmoczył i za cholerę nie chcą się przyznać do błędu, zwalając winę na stare instalacje w domach

odnośnie braku zasilania....u mnie na "dzieńdobry" poszedł bezpiecznik, jest łatwo dostępny w obudowie skrzyni, dałem mocniejszy i jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mieszkam w bloku i za cholere mowie wprost, nie wiem od dwoch miesiecy, co to sa te trzaski, mialem je na poczatku przez ok tydzien, ale gdy pogierkowalem ile fabryka da tych trzaskow nie ma, wydaje mi sie ze to moze jakis komponent odpowiedzialny za to po prostu zaskoczyl, fakt wkurzajace to bylo na maxa, ale tego juz nie ma, aha nie mam zadnych listew, instalacja stara 40 letnia wiec tak to wyglada!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi