burmester Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam mam problem z trzaskami w głośnikach z-5500 czy ktoś wie jak go rozwiązać. W momencie kiedy lodówka się włącza i kiedy zapalam światło strzela w głosnikach. Uważam, że jest to ogromna wada tego zestawu logitech się nie popisał THX a tu trzask za trzaskiem, kto im dał ten certyfikat. Zaznaczam że mam nową instalację w domu i bezpieczniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekes Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mam to samo!! wiec nie jestes sam.. tak samo z lodowka.. tez strzela i to glosno... ale od wczoraj mam inny problem jeszcze lepszy od poprzedniego.. glosniki nie chca mi sie wogole wlaczyc po podlaczeniu do gniazdka jakiego kolwiek gniazdka.. tak jakby nie bylo zasilania..... pomozcie.. co mam robic ?????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ech ... i wez sobie kup glosniki za 1100 zł ... to ja moze jednak wstrzymam sie z kupnem az cos nowego sie pojawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzar24 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 witam moje też trzaskają:-( podobno logitech coś zmoczył i za cholerę nie chcą się przyznać do błędu, zwalając winę na stare instalacje w domach odnośnie braku zasilania....u mnie na "dzieńdobry" poszedł bezpiecznik, jest łatwo dostępny w obudowie skrzyni, dałem mocniejszy i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karsi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ja mieszkam w bloku i za cholere mowie wprost, nie wiem od dwoch miesiecy, co to sa te trzaski, mialem je na poczatku przez ok tydzien, ale gdy pogierkowalem ile fabryka da tych trzaskow nie ma, wydaje mi sie ze to moze jakis komponent odpowiedzialny za to po prostu zaskoczyl, fakt wkurzajace to bylo na maxa, ale tego juz nie ma, aha nie mam zadnych listew, instalacja stara 40 letnia wiec tak to wyglada!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...