kierownik Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam... zastanawiam sie nad tym zasilaczem. Mam celerona 2400 na plycie asusa, 768DDR 400, chce swojego proca podkrecic ile sie da, chlodzenie dobre juz mam ACFreezer4, no i chce zapytac czy ten zasilacz da rade jak wycisne tego procka do oporu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam... zastanawiam sie nad tym zasilaczem. Mam celerona 2400 na plycie asusa, 768DDR 400, chce swojego proca podkrecic ile sie da, chlodzenie dobre juz mam ACFreezer4, no i chce zapytac czy ten zasilacz da rade jak wycisne tego procka do oporu?tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jeszcze spory zapas mocy bedzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...