kanurwa Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jak w temacie zastanawiam sie nad Samsungiem 151P lub 152T /w tym drugim nigdzie nie pisze o czasie odpowiedzi matrycy :cry: / Poradźcie coś, panel będzie zastosowany do pracy z tekstem ale chciałbym również oglądać na nim filmy DVD i grać w gry. Mile widziane odpowiedzi uzytkowników posiadających taki panel. Inne opcje też mile widziane ale zależy mi też na wyglądzie. Mam też pytanie dot. padów na USB czy jeśli kupię dwa to bezproblemowo będzie mozna podłączyć i grać w dwóch graczy np w Fifa 2003, bo ze starymi złączami podpinanymi do game port, można było używać tylko jednego :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Miałem i sprawdzałem 152T, nadaje się do gier i filmów. Nie ma smużenia. Jedyne co znalzłem o czasie reakcji to http://www.itp.com.pl/samsung/samsung_152T_dane.html Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 a co myslicie o tym monitorku?? PHILIPS 15" LCD 150S3F macie jakies jego parametry?? ktos na nim pracowal?? oplaca sie kupic za 1587,78zl. Jest moze cos l;epszego w tyc cenach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ja posiadam od jakichs 3 miesiecy panel lg l1510, i polecam go jak najbardziej gdyż ma chyba najnizszy czas odpowiedzi matrycy równy 25ms wsrod paneli w takiej cenie. Także granie i oglądanie filmów nie stwarza mu żadnych trudności, bardzo ładnie radzi sobie też z kolorami. Największy minus to brak cyfrowego złącza DVI. Poza ty ma bardzo ładną srebrną obudowe i ładnie się prezentuje POLECAM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...