s3eha Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 widziałem na forum schematy jak podłączyć LCD z 3310 do kompa, ale czy są jakieś stronki ze schematami do innych LCD ? Konkretnie interesuje mnie instalacja ekraniku z Siemensa MT 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 tez sie zastanawialem ale ... poczytałem forum i dowiedziałem sie ze owszem da sie ale nikt tego nie zrobił :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3eha Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 tiaa... a ja poczytam forum jak mi ktoś to tutaj napisze bo ze mnie wybitnie leniwy klocek :D. Jak się da to na dowód tego napisz jak to zrobić i Ci powiem czy się da :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 to ze napisalem ze sie da to nie znaczy ze wiem jak :P to było ukryte miedzy wierszami, kup lepiej 3210 albo LCD inne i kombinuj, a tego simensa sprzedaj ;) EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 to lez sobie dalej wybitnie leniwy klocu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 też mam wyświetlacz od simensa.. i po 2godzinnych psozukwianiach na goglach dałem sobie spokój :) Jesteśmy skazani na nokie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...