Damian.K. Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam. Niedawno kupiłem voodoo3 2000 pci. Na oficjalnych sterach karta chodzi bezbłędnie ale za nie wykorzystują one pełnej mocy karty. Dużo lepsze pod tym względme są stery: voodoolizer czy amigamerlin. Jednak na nich w 2d pełnoekranowym obraz migocze, pojawiają się poziome ciemne pasy a liczba klatek na sekundę przekracza 300 fps. Co mam zrobić? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Przdaloby sie wiecej danch o kompie, jaki masz monitor jaki system operacyjny? Co do sterow po polece Omegi. Sam ich uzywam w drugim kompie i nie mialem z nimi problemow. Proste zakladki, dobra wydajnosc, dobra jakosc obrazu itp. I nie ma z nimi klopotow. Wczesniej uzywalem roznych. Z amigamerlin nie mialem wiekszych problemow ale np. czasem gdy jakas gra zaciela sie to po powrocie do windowsa nie dalo sie przwrocic odpwiedniej jasnosci ale to byl szczegol. Od kiedy uzywam Omeg nie mialem problemow, naprawde polecam te stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.K. Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Więc tak. Mam kompa: celka 633, 320 SDRAM, monitor Belinea, windows xp. Te omegi u mnie nie działają poprawnie :(. 2d niby działa dobrze, ale opengl i directx wcale. Może trzeba coś zmienić w ustawieniach sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...