Balrog Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Tutaj też jest o tej aferze: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...10,4012,1071665 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,4250 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,4407 A to, że to jest w innych krajach(zakładając że to prawda) to wcale nie oznacza że ominie polske Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 O jak dobrze, że Neo+ ma zmienny IP :lol:Zmienny jest dla Ciebie - w logach tpsa jest zarejestrowane, w ktorych godzinach jaki miales IP. A tak w ogole to to jest kompletna bzdura :!: :!: :!: :!: A dowody - print screeny to oni se moga w D :!: U :!: P :!: E :!: wsadzic ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Taa, zrzuty z ekranu - w ten sposób, to ja mogę udowodnić, że Papież prochy rozprowadza :) :) A nazwy plików - jak ktoś ściąga dużo z kazy, to wie, że pod nazwami czasaem kryją się zupełnie inne rzeczy np. kiedyś zamiast władcy pierścieni był SpiderMan. Jedyny sposób na udowodnienie piractwa jest przyłapanie na handlu, albo zeskanowanie czyjegoś dysku. Teoretycznie nie mogą nic zrobić nawet jak ktoś w domu ma 1000 płyt, ale za to nic na dysku - przecież można mieć kopie... A inna sprawa, że ja nic nie udostępniam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja tam mam ponad 15 osob w sieci jak mi udowodnia ze to akurat ja korzystam z kazy ;) :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 logi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 chce ogladac twoje logi logi logi logi :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja wiem gdzie to bylo...to bylo w danii...i chyba jakis czas temu o tym pisalem... benek...odpalenie kazaa nie jest nielegalne...nielegalna jest wymiana plikow chronionych prawem... a uzywanie NAT nic ci nie da... w danii jest tak ze jezeli wykupujesz usluge u isp i dzielisz lacze to podpisujesz papierek po podpisaniu ktorego stajesz sie odpowiedzialny za to co sie dzieje na koncu twojego kabla... poza tym gzie tu prowokacja...??? oni sprawdzaja co masz na twardzielu a nie udostepniaja i patrza kto ciagnie...duza roznica... I jeszcze jedno oni przesylaja ci rachunek a nie wyrok...jak sie z tym nie zgadzasz to wtedy wysylaja dowody do sadu...a dowodami nie sa zrzuty ekranu tylko logi i probki plikow... moze w polsce troche czasu uplynie zanim bedzie cos takiego dzialac...ale moja propozycja...zapnij rozporek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH od kiedy "dowody" zdobyte w w sposob nielegalny sa uznanymi srodkami dowodowymi, zeby mogli sprawdzic co udostepniam to albo musieli odpalic KaZaA albo postawic serwer wiec sami dzialali nielegalnie i jak podadza swoje dane to gliny powinni aresztowac tych z APG poniewaz oni tez zlamali prawo a o ile wiem w Polsce na zasadach "prowokacji" moze tylko dzialac Policja i inne powolane do tego sluzby a jakies j**ane stowazyszenie to mi moze naskoczyc na to co widze jak rozsuwam rozporek jak ide sie odlac :lol: jednym slowem uzywanie NAT rozwiazniem wszelkich dolegliwosci - moze poza niskim ID w wiadomym uszatym programie ;) PS a wyroki opiewajace na sumy pieniezne moze w Polsce wydawac sad i te dopiero sa prawomocne, nie dajcie sie zwariowac no a tu masz link do mojej wypowiedzi z listopada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 przecież to jest nielegalne to jest tak jak podsłuch niedługo bedą sprawdzać czy podciersz sie papierem czy starą gazetą qrwa jakby mnie przskanowali to organów by mi nie starczył na sprzedaż dobrze że direct connecta nie skanuja huh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 przecież to jest nielegalne to jest tak jak podsłuch niedługo bedą sprawdzać czy podciersz sie papierem czy starą gazetą <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakby mnie przskanowali to organów by mi nie starczył na sprzedaż dobrze że direct connecta nie skanuja huha co jest w tym nielegalnego?...wkladajac pliki do shared folder sam sie zgadzasz na to zeby ktos tam hual...wiec ciebie zupelnie nie rozumiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 a propos direct connecta....juz zaczela sie w danii nagonka...zamykaja huby az milo...juz u nas w akademiku nie dzialaja dwa...no i zalorze sie ze tez zaczna skanowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Niestety internet trafił pod strzechy. I albo się nauczymy przejmowania sesji, DOS`u i warridingu albo koniec. I kto tutaj tworzy hakera. Nikt by się nie podpinal jaky nie musiał. Kurde zciagniesz sobie film, i co z tego. I tak pan Keanu Reaves jeździ porsche, a pan derektor w WB ma 12 willi... co oni tracą. A tak, co drugi trzeci nauczyy się co trzeba. A wtedy jak takie rzeczy się zna to juz nie kazą bedziemy się bawic a Credit Masterem... sami chcieli bedą miec. W przysłości tak upodlimy naszą społeczność informatyków że ktoś kto umie Corela zainstalować to bedzie gość. Bo jak się masz uczyć jak nie na sofcie. I z jednych z najlepszych na świecie polacy spadną poza RPA i inne takie tam cywilizowane kraje. Ale luz bo pan z ZAIKS musi mieć 13 merców a nie 5.... Nie mówiąc tutaj o upodleniu człowieka. Kurde na biblioteki nie dają kasy. Wypożyczalnie robią 5 zł od kasety. To właściwie sobie wole kupić 2 piwka i poroz***&*& lać z kumplami pół osiedla i powybijać szyby. Po co mi komputer zamieniam go na bryndke.... do tego dąrzą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...