Skocz do zawartości
Neo_x

Temperatura karty graficznej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :!: Mam takie pytanko... posiadam karte graficzna NVidia Riva TNT2 m64 ... do jakiej temperaturki wytrzymaja pamiatki i akcelerator na tej karcie :?: Boje sie ze cos zjaram dlatego nie krece wiecej :twisted:

Pozdro dla All :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie tnt2 m64 creative jest caly czas parzaca i dziala tak juz od 2 lat ..

radiatorka to po wygrzewaniu sie dotknac nie da ... ale komp dziala bardzo stabilnie a i na karcie nie ma zadnego wiatraka a radiator jest strasznie tandetny malo zeberek taki konkretnie do bani :wink:

Jezeli chcesz krecic swoja karte najlepiej kup jakis wiatrak np 6x6x1 i przyklej go jakims glutem do sledzia. wygnij sledzia odpowiednio zeby wialo na chipset i na pamieci i po klopocie a jezeli bedzie za glosno to kupujesz sobie fanmate i rozgaleznik i podlaczasz razem dwa wiatraki(grafa plus np proc) i sobie regulujesz obroty jak chcesz ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie jest ten problem ze mam standardowy radiator... i coolera od rivy tnt 1 :) radiator jest zimny... a karty nad akceleratorem nie da sie dotknac ( dla nie wtajemniczonych mowie o takiej duzej plytce na ktora jest wmontowany akcelerator :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...