rara Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 M M P P S S S S WW P P G G +- E E + - A A K K + - H H R R N D D E E C + - S S - + czy ktos mi wytlumaczy jak to podlaczyc jest to panel przedni na plycie sa takie jak gdyby zworki dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Musisz da razy klasnąć, zrobić trzy przysiady, napisać list do Pani Domu, zaprosić na piwo kumpli z wojska. Powinno pomóc. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rara Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Musisz da razy klasnąć, zrobić trzy przysiady, napisać list do Pani Domu, zaprosić na piwo kumpli z wojska. Powinno pomóc. ... facet ty chyba masz 14 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Przeczytaj jeszcze raz swój post i pomyśl. O co ci chodzi? O co pytasz? Co "narysowałeś"? Jaką masz płytę główną? Jaki panel? Do czego ten panel? Jak chcesz go podłaczyć? Czym chcesz go podłączyć? Jeśli ja mam lat 14 to Ty góra 6 i masz chyba za idiotów użytkowników tego forum (albo za magików ze szklaną kulą). ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 chodzi mu o te przyciski zeby dioda od dysku sie swiecila dioda power'a itp :) a ja Ci powiem tak istnieje takie cos jak instrukcja plyty glownej i tam masz wszytsko dokladnie opisane co i jak :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rara Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 chodzi mu o te przyciski zeby dioda od dysku sie swiecila dioda power'a itp :) a ja Ci powiem tak istnieje takie cos jak instrukcja plyty glownej i tam masz wszytsko dokladnie opisane co i jak :huh: ty i twoj kolega jestescie bardzo inteligentni nie wszyscy sa tacy dobrzy jak wy zapomnial wol jak cieleciem byl nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 lol, ale płyty dalej nie podał <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Prawdę mowiąc nic nie podał i brnie w swoim szaleństwie przekonany o naszej złej woli :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rara Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Prawdę mowiąc nic nie podał i brnie w swoim szaleństwie przekonany o naszej złej woli :D ... ga-k8ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Człowieku 14 lat to masz chyba ty (twoje zachowanie na to wskazuje :mur: :mur: ) i nie umiesz sie wysilic i napisac w temacie o tej płycie a nie odrazu zakładac nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 M M P P S S S S WW P P G G +- E E + - A A K K + - H H R R N D D E E C + - S S - + czy ktos mi wytlumaczy jak to podlaczyc jest to panel przedni na plycie sa takie jak gdyby zworki dzieki a ty po jakiemu piszesZ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...