iwosia Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Kupilam nową nagrywarkę, (Benq dvd lc 1655). Zainstalowała sie na kompie, komputer ją widzi, ale nie mogę wysunąć szuflady! Ani ręcznie, ani przez polecenie "wysuń". Słychać, że coś rzęzi w środku, ale nie otwiera się. :( Co się stało? Czy ktoś ma jakis pomysl? Co zrobić?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Oddać na gwarancję? Nie wiem czy w Benq jest taka opcja że wsuwasz w taką szczelinkę drucik i się wysuwa, może to cos odblokuje. Edytowane 5 Marca 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwosia Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Oddać na gwarancję? Nie wiem czy w Benq jest taka opcja że wsuwasz w taką szczelinkę drucik i się wysuwa, może to cos odblokuje. Masz na myśli wsunięcie drucika do szuflady, czy do tej małej dziurki obok?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Pod szufladką masz taką dziurę, tzn ze zdjec w necie tak wynika. Rozprostowujesz spinacz biurowy i wciskasz tam. Powinnaś poczuć opór, a jak wciśniesz mocniej to szufladka sie powinna lekko wysunąć. Edytowane 5 Marca 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Dokładnie mam to samo, w piątek przyszła do mnie też padnięta nagrywara Benq. Jakaś padnięta seria czy co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...