Fatboyx Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam! Zainstalowałem Windows 2000 na komputerze Dell GX150 P3, 256MB ram. Mam następujący problem: wszytskie multimedia działają mi bardzo szybko (muzyka, dzwiek uruchamiania Windowsa, animacje flash na stwonach, filmy). MP3 brzmią jak smerfne hity. Licznik czasu w Winampie leci za szybko i sekunda z Winampa nie równa się sekundzie z Windowsa (zegar systemowy działa OK) Sprawdzałem ten system na innym identycznym komputerze i jest to samo. Sprawdzałem inny system na tym komputerze i jest OK wiec problem jest softwareowy. Sprawdziłem codeci (ale czy one mają coś wspólnego z animacjami we flashu??) Czym to może być spowodowane?? Szukałem sporo w internecie ale żadnego tego typu problemu pod Win nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 sprobuj zrobic cos takiego (podaje wzorujac sie na xp). Odpal panel sterowania-->dzwieki i urzadzenia audio-->audio-->zaawansowane-->wydajnosc i suwak "przyspieszanie sprzetowe przesuwasz maksymalnie w lewo ( do pozycji "brak"). powinno zadzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatboyx Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nie pomaga. Problem jak pisałem dotyczy wszystkich multimediów. Nie tylko dzwięków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Wszystkie sp zainstalowałeś :>? + Wszystkie stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...