marek42 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 mój zestaw duron 700 250mgb ram w czasie pracy pojawia sie komunikat niebezpiecznie mało zasobów systemu dlaczego i co należy porawić???? w zakładce system wolnych jest 51% dzięki za pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Malo powiedziales na ten temat. Powiedz kiedy to sie dokladnie dzieje. Moim zdaniem problem moze lezec w duzej ilosci uruchomionych malych gowienek w tle albo zapchanym dyskiem i potrzebna bedzie reinstalka w najgorszym przypadku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jak windows?? Daj sobie alt+ctrl+del =lista uruchomionych programow. Sprobuj tez START>urucham>wpisz "msconfig" i tam jest lista uruchamienych programow przy starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Looknij na wielkosc swapa i czy go w ogole masz ?? Powinien byc 2xRAM!! A poza tym ilosc wolnego na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Jesli to Win 98se to norma.Czesto mi to wywalalo nawet na swierzym systemie. TYLKO REINSTALKA (U MNIE TO BYLO JEDYNE WYJSCIE) POMAGA TEZ RESTART,ALE TYLKO CZASAMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Musisz pousuwac rzeczy z autostartu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...