RONIN3579 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam. Zastanawiałem sie gdzie to wstawić :? , alee pomyślełem że to jest dobre miejsce :lol2: Chciałbym się zapytać czy ktoś nie ma przypadkiem linku lub programu do robienia gier java na komórke? Chodzi mi o gotowy program :] Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 to nie takie proste ... tu masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Niom właśnie chodziło mi o to żeby nie trzeba było tego pisać w javie :wink: Chodzi mi o program. Nie pamiętam, ale znalazłem na google forum gdzie gość miał takie coś (500mb :? ) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...