darek2000 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam. Właśnie zmontowałem sobie mini sieć lan. Złożyłem kompa na PII 350 i z niego jest router. Podłączyłem do niego kompa za pomocą skrosowanego kabelka i internet działa. Czyli wszysko jest OK. Internet jest na obu komputerach. Ale mam jeszcze jeden komputer który stoi u synka i tam też chciałbym dosłać internet z mojego mini routera (PII 350). Połączenie kablami odpada. Więc mam pytanko czy przy użyciu bleutooph usb da radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Kiedyś robiłem sieć po blutku i stwierdzam że to była porażka :mad: - BARDZO WOLNY transfer - co chwile zwiecha i zanik sygnału Odradzam sieć na blutku ! Edytowane 6 Marca 2006 przez piotraspoz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek2000 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 To w takim układzie pozostaje siecówka wi-fi do kompa "dawcy" i druga do kompa "biorcy". A czy istnieje taka możliwość, że po podłączeniu jednej sieciówki wi-fi do kompa "dawcy" bedę mógł się połączyć dwoma komputerami z sieciówkami wi-fi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nie kupuj 2 kart sieciowych WIFI :angry: Tylko Kup Acces point i podłacz go do routera a do drugiego kompa podlacz sieciowke WIFI :-P I wszystko powinno chodzic B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...