multisync75f Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam. Można sprawdzić czy ma sie pełny zasilacz? mam 'ModeCom 400W Feel' ale nie wiem czy jest on na 100% 400 czy moze jakis tam 350w lub mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam. Można sprawdzić czy ma sie pełny zasilacz? mam 'ModeCom 400W Feel' ale nie wiem czy jest on na 100% 400 czy moze jakis tam 350w lub mniej. Nie da od tak sobie sprawdzic, trzeba by ekspertyze elektroniczna zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Heh, ale mozesz sie domyslic po marce zasilacza, feel do klasy wyzszej to nie nalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 wyzszej nie ale z testu wynikło ze daje te 400W. jesli nie masz jakiejs extra pradozernej konfiguracji ani nie robisz extrem oc to winien dac rade:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...