Gość amd_athlon_64 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Siemka. Dzisaj wpadla mi mysl zeby sobie zabezpiecyzc jakos mojego atmna 305@inline.Mialem z nim niezła wojnę bo cvaly czas ciekla,po przeróbce.Teraz już jest wszystko ok,ale na wszelki wypadek pomyślałem że może warto zrobić taki pojemnik służący nie tylko jako zabezpiczenie przed cieknięciem ale również jako wyciszacz. Wypchal bym ten pojemnik gąbkami .Nie wiem czy ten sposób sie sprawdzi.Ióle dostane takie małe pojemniki. Opłaca si.e robic soć takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nie opłaca się, samą gąbką nie wyciszysz 305. Najlepiej zawiesić ją na czymś elastycznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amd_athlon_64 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ale mi chdozi rozniwez o zabezpiecznie przed cieknięciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 NAJLEPSZYM ZABEZPIECZENIEM JEST WŁAŚCIWE USZCZELNIENIE, inaczej bym pompki nie używał, bo zapowietrza układ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcik441 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ja jak swoją przerobiłem to nic nie cieknie. złożyłem na silikon i jest git. Jak masz ja zamknać w pojemniku to poco przerabiałes na in-line????? Poco robić jakies wyciszacze, wystarczy jak bedzie leżeć na jakiejs gąbce, jak ją obłożysz i zamkniez w pojemniku to bedzie sie ostro grzała. A chyba nie jest taka głośna, moim zdaniem nieopłaca sie. Easyclicki dostaniesz w markecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...