Adler91 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Zakupiłem doś dawno kierownice o nazwie Kompresor Supreme model HY-822(PS-PC), leżała doś długo w szafie i teraz po podłączeniu Windows nie wykrywa jej. Dioda świeci się na pomarańczowo, gdy naciskam pedał gazu kierownica wibruje, jest to model z przejściówką PS-PC i teraz nie wiem co jest w niej walnięte, czy ta przejściówka czy kierownica. Czy może mi ktoś pomóc?? Edytowane 6 Marca 2006 przez Adler91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 To nikt nie miał takiego przypadku?? Bardzo mi jest potrzebna bo chce se pograć w GT Legends i LfS, a w te gierki to tylko kiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Sterowniki moze wgraj od tej kiery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 no sterowniki są wgrane, ale po wpięciu do USB komp nie reaguje a kierownica tak, teraz nawet sie zaświeciła zielona dioda, czyli kiera widzi komp, jak daje odświeżanie portu USB to wykrywa urządzenie HID ale się z nim nie komunikuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczaq3 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Adler91 napisał(a): no sterowniki są wgrane, ale po wpięciu do USB komp nie reaguje a kierownica tak, teraz nawet sie zaświeciła zielona dioda, czyli kiera widzi komp, jak daje odświeżanie portu USB to wykrywa urządzenie HID ale się z nim nie komunikujeja jakby miałem cos podobnego z padem (na 1 usb- ku nie wykrywał) przełączyłem na inny i zaczął działac a dokładnie to ja miałem cos takiego ze wykrywał ze cos jest ale nie mógł tego włączyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...