Gość Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) chodzi mi o ta fotke http://img.otomoto.pl/photos/original/M1/M...9/M157392_1.jpg czy wedlug was to jest fotomontaz bo mi jakos tak dziwnie wyglada Edytowane 6 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 raczej nie fotomontaż :] dziwnie bo był włączony flash ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nie to nie jest fotomontaz - wydaje mi sie ze czerwone ogrodzenie za bike'em powoduje to iz oko mylnie postrzega to zdjecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 poprawilem byka [; dzieki za ocene:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...