kamyk1 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mam w domu router Dlink Dp 602 i oczywiscie łacze internetowe SDI... I mam mały problemik bo jak włacze azureusa albo eMula to mi łacze siada i router sie wiesza nie chca sie strony otiwerac??? Czy mógłby mi ktos napisac jak mam skonfigurowac porgrami azureus i eMula zeby mi router sie ni wieszał???? Bo to jest dosc uciązliwe... Aha mam zasilacz podłaczony do routera 12V.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poliken Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mam w domu router Dlink Dp 602W emulu wybierasz Settings -> connection -> zmieniasz hatd limit i max connections. Tylko nie wiem na jakie wartosci, sam mam ten problem i probuje go rozwiazac. Dalem 6 i 8 jakoze mam lacze 128kbps to i tak wiele polaczen mialoby marna predkosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Proponuje wgrać nowego softa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...